seutas rantai

on Tuesday, September 8, 2009

09.09.09 12.30a.m
aku dpt stu pnggilan private aku ingt rio skali elfie
dh lama kot die x kol aku sblm ni die ada la kol n msg2
tp smlm tetibe je die kol die kata
"u ada 15mnt utk bersiap n i amk u"
aku dgn gembira ny mcm org gile+sawan terkinje2 kat umah tu
trus mndi n siap2 nk p jupa die yg dh lama aku xjupa.
mcm ner aku leh dpt rantai ni ?
start ny dlm kereta die tgh drive taw2 je die bg rantai tu
kat aku . die kate die pn ada rntai tu tp wane biru kot xsilap aku
so aku ada satu die pn ada gak kire bestfren kot .
aku terharu gile smpi xterkata nk ngis pn ada tp aku tahan ja .
smlm la kenangan yg xdpt aku lupakn smpi bile2 dgn ada ny aku elfie
n housemate2 yg aku syg. mmg smlm aku rase hepi sngt2 wlupn aku xbnyk ckp
sbb aku terlmpau gembira sngt2 . aku harap la dpt lpk lae dgn die n housemate2 aku
mcm smlm klo bleh bia lae happenin

akhir kata elfie jgn lupa kat i kite kawan dh lama
rntai u bg ni i xkn buka dr leher i tnda persahabatan kite
selamanya.

1 comments:

K├Ânig von Kruxco said...

sweet nyer...heheheh

Post a Comment