on Wednesday, May 13, 2009


130509
hari ni aku bgun kul 1.30ptg
aku terus menghadap laptop aku dan o9
sblm aku p kat laptop aku check hp aku
ada x msg msuk. aku tgk ada 3 msg msuk
aku bru nk baca msk tu ada org kol
yg bernama "elmo" bkn nama sbnr die kol aku
pstu die tnya sapa "wawa" bkn nama sbnr juga
pastu aku pn tnya la knpa dgn die ?
dan c elmo ni kte yg c wawa ni tnya kat c fazizi
knapa sapa c elmo ni msg2 aku kat ms
aku pn kte la yg c wawa ni kawan aku
pastu aku srh die wt xtaw ja .
lps c elmo abs kol aku pn baca la msg
yg ada kat inbox .
hahaa
lps abs baca aku pn on la ym
taw2 ada sorg gadis buzz aku aku pn tnya la
sapa die ? pastu die pn jwb " i la SHEA xkn xknl kot ?"
lalu aku pn menjawab " oh SHEA SYG , ingt sapa la td"
hmpir stgh jam aku ym dgn die cter psl diri die
sume hmpir ku leka yg klas kul 3
aku pn berkata kt shea yg aku ada klas nk ciap2
die pn buat muka marah kat aku mcm xnk kasi oku out
aku pn kete la dgn die mln ni aku on tp xjnji
lae la die hot sblm out tu aku dgn die webcam
perghhh comil giler die geram lak aku tgk die
mcm nk cubit2 je pipi die
sblm aku out aku aku lmbai la die kat webcam
pastu dgn xsemena die pn wt flying kiss kat aku
hahaha aku pn terus wt muka comil aku yg xseberapa.
abs ym dgn die aku pn trus mndi n ciap2 p kolej
nek teksi . smpi kat kolej aku pn p la kelas
terpakse pergi sebaba lect nk bg tips utk final ni
klo ikut kn hati aku xnk p .
dlm kelas ja dh start la rase ngntuk base la kn klo lect dh busan nk blaja pn busan
hahha
nsb bek satu jam ja blaja
abs klas ja aku ,wanex , boi pn pergila kat acc deptmnt nk amk slip peksa
nsb bek aku ny xkna byr.smpi turn wanex ja bnyk gler alsan akak tu
saja nk duit lebih
dlm stgh jam bertikam lidah akhir ny i.d die di aktifkan
aku pn p la exam deptmnt lak nk amk slip peksa
abs amk aku n boi pn p la public phone sbb boi nk kol abg die srh amk die
dlm mase nk tnggu boi kol tekaka aku rase haus sngt aku pn bli la air
jambu sedap giler dh bli air perut aku lapa lak aku pn bli la kopok lekor
rm1 pastu wanex pn tmbah lae seringgit
dapat la aku alas perut
tngguh tungu abg boi dtg aku pn nmpk la mamat satu set wane merah
yg di gelar aguz die pn nk blik
aku pn tumpnag la die nek teksi xjd nk blk dgn abg boi
vroom
sampi umah ja aku trus baring kepenatan.
pstu aku ada dgr aguz menjerit tah apa yg die menjerit pn aku xtaw
aku pn p la kt die skali aku tgk kt pintu bilik air ada nota
nota tu sbnr ny luahan perasaan ketua umah aku iaitu ijam
die sh kitaorg kemas rumah yg dh mcm kapal pecah
nsb bek aku kena kemas katil ja
dgn pntas aku kemas ktil abs kemas katil aku pn trus la p kat laptp aku
trus la o9 n updates blog aku skrg ni . lps aku update blog
aku nk mndi n ciap2 p kolej nk tgk teater kat kolej
rm3 yg berjudul sangka mustika
tah best ke x
nnti aku smbung blk updated blog psl aku kt kolej nnti


sekian


2 comments:

Eety.Dot said...

weyh giler la cam knl je sape elmo tu :D
g la bc blog die doe

::chOcOlati3:: said...

alhamdullilah

Post a Comment